Katasztrófavédelem

2024.07.06. 07:15

Árokba borult egy autó, miután leszorították az útról Kaposszekcső közelében

Mozgalmas napja volt a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csütörtökön szolgálatban lévő állományának. Közlekedési baleset és tűzeset is történt a működési területükön.

Révészné Hanol Erzsébet

Kaposszekcső közelében árokba borult egy autó

Forrás: TVMKI

Rövid időn belül két közlekedési baleset is történt csütörtökön délután Tolna vármegye útjain. Kaposszekcső közelében, a 611-es számú út 5. kilométerénél árokba csapódott egy személyautó, miután leszorították az úttestről. A baleset helyszínére a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a gépkocsit, amelynek sofőrjét a mentők kórházba szállították.

Kaposszekcső közelében árokba borult egy autó
Kaposszekcső közelében árokba borult egy autó
Forrás: TVMKI

Dombóváron, a 61-es számú út 89. kilométerénél szintén árokba borult egy autó, és ott ugyancsak a dombóvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A gépkocsi két utasát a mentőszolgálat kórházba szállította – mondta el Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Mágocson kigyulladt egy önjáró etetőgép
Mágocson kigyulladt egy önjáró etetőgép
Forrás: TVMKI

Mozgalmas napja volt a dombóvári lánglovagoknak, ugyanis délelőtt a Baranya vármegyei Mágocsra is riasztották őket, egy vállalkozás telephelyére. Ott kigyulladt egy önjáró etetőgép. A lángok elérték az ott tárolt ömlesztett áru egy részét is. A tűzoltók két vízsugárral megfékezték a lángokat, majd visszahűtötték az átforrósodott gépet. A siló további, tűzzel érintett részét egy erőgép segítségével ürítették le, majd a vízsugarak segítségével hűtötték vissza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában