Felhívás

2024.09.05. 14:44

A szekszárdi rendőrök keresik a képen látható férfit!

A szekszárdi rendőrök az ismeretlen vásárló személyazonosságának megállapításához kérnek segítséget.

Teol.hu

Eljárás indult ismeretlen tettes ellen egy szekszárdi ékszerüzlet eladójának feljelentése alapján. Egy németül beszélő férfi 2024. július 7-én 10 óra körül három aranyékszert vásárolt 450 ezer forintért egy Széchenyi utcai utcai ékszerboltban. Az összeget bankkártyával egyenlítette volna ki. Már távozott az üzletből, mikor kiderült, hogy megfelelő egyenleg hiányában a fizetés nem valósult meg. A férfi korábban járt már ott, de a vásárlás óta nem tért vissza – tájékoztatott csütörtökön a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A képen látható férfit keresi a rendőrség. Fotó: Police.hu

A szekszárdi rendőrök kérik, hogy aki a képen látható baseball sapkás férfival kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szekszárd, Várköz utca 4. szám alatt, vagy bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában