Emberölés

3 órája

Dunaföldvári gyilkosság: Elmérgesedett szerelmi ügy állhat a háttérben

Amint arról korábban beszámoltunk, gyilkosság történt hajnalban Dunaföldváron. A rendőrség közleménye szerint egy hatvanéves férfi szúrta meg huszonnégy éves áldozatát, aki ugyan még el tudott menekülni, ám a később a tett helyszínétől néhány száz méterre a rendőrök megtalálták a holttestét. Úgy tudjuk, szerelmi ügy állhat a háttérben.

Bencze Péter

Portálunk úgy tudja, a hatvan éves támadó azért szúrhatta meg a fiatal férfit, mert az együtt volna a lányával, és bántalmazta a nőt. Az apa tehát bosszút állhatott. Az áldozat egyébként kerékpárral próbált elmenekülni a helyszínről, de nem jutott messzire: az élettelen testére a támadó férfi lakásától mintegy kétszáz méterre, egy kápolna mellett találtak rá. 

Még csütörtökön délben is rendőrök voltak az elkerített háznál, ahol a gyilkosság történhetett.
Még csütörtökön délben is rendőrök voltak az elkerített háznál, ahol a gyilkosság történhetett.
Fotó: Bencze Péter

A rendőrség egyelőre csak annyit közölt, hogy a késelőt elfogták, így vélhetően kihallgatása során beismerte, hogy ő támadt a huszonnégy éves férfira. A helyszínelés jelenleg is tart.

Kollégánk a helyszínen tartózkodik. Cikkünk folyamatosan frissül.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában