elismerés

2020.12.24. 08:00

A fiatalok a városért díjat adták át Bátaszéken

Mauthner Ilona

Immár évek óta hagyomány Bátaszéken, hogy karácsony előtt olyan fiatalokat köszöntenek, akik kimagasló teljesítményükkel – akár tanulmányaikban, akár a sport terén – felhívták magukra a figyelmet. – Hiszem, hogy egy település csak akkor tud igazán eredményes lenni, akkor tud igazán fejlődni, ha vannak aktív, tenni akaró civil szervezetek, nemzetiségi önkormányzatok, és ha vannak erős vállalkozások, amelyek a települési önkormányzattal és a civil szervezetekkel is képesek együttműködni – mondta dr. Bozsolik Róbert polgármester.

Idén huszonegy fiatalt köszöntöttek a 2020-ban nyújtott kiemelkedő tanulmányi, sport, közösségi tevékenységük okán, ők azok akik átvehették „A fiatalok a városért” elismerést.

Díjat érdemelt Fábián Lilla, Botos Bence, Győri Liána, Matejcsek Vajk, Török Ramóna, Csendes Marcell, Győri Petra, Molnár Pál, Verhás Kata, Csendes Szonja, Kiss Bánk Botond, Patonai Viktória, Zörényi Dávid, Egri Lívia, Köbli Ágnes, Sallai Regina, Elekes Imre Máté, Krutki Evelin, Sörös Petra, Metejcsek Míra, Szénási Jázmin.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában