Bizottsági ülés

2022.03.25. 18:09

Zöld város: a tervet elfogadták, a kivitelezést ellenőrizik

Egy néhány milliós és egy több mint egymilliárdos beruházásról is szó volt a szekszárdi önkormányzat Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának pénteki rendkívüli ülésén. 

Szepesi László

A Városháza. (Forrás: Wikipédia)

Elsőként az Alisca Terra Nonprofit Kft. beszerzési tervének jóváhagyásáról tárgyaltak, s egyik képviselő feltette a kérdést, miért kell régi szervízjármű helyett egy 9 millióba kerülő, raktérrel is rendelkező többszemélyes terepjárót vásárolni. Végül azt a javaslatot fogadta el a testület, hogy a következő ülésre készülő javaslatban több, hasonló jellegű jármű is szerepel majd.

 

A Szekszárdi Távhőszolgáltató Nonprofit Kft. beszerzési tervét vita nélkül elfogadták, viszont hosszasan tárgyalt a testület a Zöld város kialakítására készült tervről és annak költségvetéséről. Ugyanis a kivitelezés tervezett költsége 1 milliárd 111 millió forint, 35 millióval több, mint a pályázati forrás. Végül a bizottság tagjai a közbeszerzés előtt a terv műszaki tartalmát elfogadták, azzal, hogy a kivitelezést ellenőrizni fogják. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában