Jelöltállítás

2022.10.10. 17:24

Választás Szekszárdon: megvan a jelöltek sorrendje

Címkék#választás

Ismét ülést tartott hétfőn délután Szekszárd Megyei Jogú Város Helyi Választási Bizottsága, amelyet dr. Kulcsár Ágnes elnök a szekszárdi 4-es számú választási körzetben november 13-án tartandó időközi önkormányzati képviselőválasztás miatt hívott össze.

Sz. L.

Illusztráció: Shutterstock

Ekkor szavazhatnak majd a felsővárosiak, hogy kit választanak a Csillagné Szánthó Polixéna elhunytával megüresedett tisztség betöltésére, a megyeszékhely közgyűlésébe. Az elmúlt hetekben az Éljen Szekszárd Egyesület, a Fidesz KDNP és a Mi Hazánk összegyűjtötte a jelöltállításhoz szükséges ajánlásokat, s ennek alapján a választási bizottság három képviselőjelöltet vett nyilvántartásba. 

A hétfő délutáni ülésen pedig sorsolással döntöttek arról, hogy a három képviselőjelölt neve milyen sorrendben kerüljön fel a szavazólapra. A sorsolás eredményeként első név lesz a listán Jantner Lászlóné, az Éljen Szekszárd Egyesület, második Szollár Zoltán, a Fidesz KDNP, a harmadik pedig Babos László, a Mi Hazánk képviselőjelöltje.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában