Mindjárt itt az év vége

2024.06.07. 12:26

Gyereknapoztak a bátaszéki kisiskolások

Mauthner Ilona

A csütörtök délelőtt ugyan még tanítással telt, de délután már a játéké volt a főszerep a Bátaszéki Kanizsai Dorottya Általános Iskolában. A tanítási év végéhez közeledve bizony nemcsak a diákoknak van szükségük egy kis kikapcsolódásra, hanem a pedagógusaik is örömmel vesznek rész egy kis mókában. 
 

Gyereknapot tartottak a bátaszéki általános iskolában
Gyereknapot tartottak a bátaszéki általános iskolában, az alsótagozatosok ügyességi feladatokat oldottak meg
Fotó: Facebook / Forrás:  BátaszékMost facebook

Gyerekzsivaj a sportcsarnokban

Az oktatási intézményen belül gyereknapot tartottak az alsós kisdiákok, akik 13 állomáson át ügyességi játékokat próbáltak ki, miközben előbújt belőlük az egészséges versenyszellem. 

A sportcsarnokba lépve hatalmas gyerekzsivaj, ami a kidobós játék közbeni biztatást vagy éppen kicselezést jelzi. Hiszen fontos, hogy ki marad a végén. Az iskola udvarán lévő akadálypályákon való sikeres megmérettetést pedig a gyerekek csuklóján egy-egy karkötő jelzi.

Természetesen a napvégi meglepetés sem maradt el, zárásként mindenki jégkrémezhetett. A játékos délután nemcsak a gyerekek kikapcsolódását szolgálja, hanem a szabadidő eltöltésének egy hasznosabb lehetőséget is megmutatja a fiatalok számára – számolt be az eseményről a BátaszékMost hírportál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában