Csapatépítés

2024.08.28. 10:45

Közösségépítés a Centrum napon

Harmadik alkalommal rendezték meg a Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum Centrum napját Dombóváron. A rendezvény célja a közösségépítés és a kapcsolatok erősítése volt. Az oktatók és technikai dolgozók vetélkedőkön, élő csocsó bajnokságon és egy Queen slágerekkel teli koncerten kapcsolódhattak ki, hogy feltöltődve vághassanak neki a 2024/2025-ös tanévnek.

Balogh Éva

Nyolc intézmény dolgozói együtt készülhettek az új tanévre. Harmadik alkalommal tartotta meg Centrum napját a Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum. Az esemény ez alkalommal Dombóváron, a Szigeterdőben a helyi önkormányzat segítő együttműködésével valósult meg. A rendezvény célja, hogy a szervezethez tartozó 8 intézmény oktatói, technikai dolgozói egy közös programon találkozhassanak, a meglévő ismeretségek kötetlen formában erősödhessenek, és újak is születhessenek. Jó alkalom volt ez arra is, hogy a dolgozók kikapcsolódva hangolódhassanak a hamarosan kezdődő 2024/2025– ös tanév kezdetére. 

Szakképzési Centrum
Csapatépítő nappal készültek az új tanévre (fotó: beküldött)

A program megnyitóján Pintér Szilárd, Dombóvár polgármestere üdvözölte a rendezvényt a városukban, majd Dömötör Csaba, a Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum kancellárja köszöntötte a résztvevőket. Ezt követően intézmények közötti és intézményközi (egy csapat több intézmény képviselőiből tevődött össze) vetélkedők vették kezdetüket, illetve élő csocsó bajnokságban is összemérhették erejüket a vállalkozó kedvűek. A programsor végéhez közeledve rövid koncerten eleveníthette fel a publikum a Queen együttes legnagyobb slágereit, majd a csapatok teljesítményét elismerő díjátadóval zárult a Centrum nap.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában