Van rá igény, sok érdeklődőre számítanak

2024.08.30. 08:00

Termelői piac Alsónyéken, immár a harmadik

Március végén első alkalommal rendezték meg Alsónyéken a termelői piacot. Akkora sikere volt, hogy a szervezők azóta már a harmadikra készülnek. A termelői piac egyre népszerűbb Tolna vármegyében is.

Mauthner Ilona

Szeptember 7-én, reggel 9 órától ismét várják az érdeklődőket Alsónyéken a Fő utcán. Bárdos Viktor főszervező azt ígéri, hogy legalább annyi árus lesz, mint az elmúlt két alkalommal volt. A termelői piac egyre népszerűbb, mert van rá igény.

Termelői piac lesz szeptember 7-én Alsónyéken, a Fő utcában
Termelői piac lesz szeptember 7-én Alsónyéken, a Fő utcában
Fotó: Tolnai Népújság / Forrás:  Forrás: Tolnai Népújság

Egyre több árus jön Alsónyékre

Már annyian jelezték jöttüket, hogy a környékbeli utcák is megtelnek majd termelőkkel, akik saját termékeiket szeretnék eladni. Bárdos Viktor, a termelői piac szervezője elmondta, több mint hatvanan jönnek majd az ország különböző részeiből, van aki 200 kilométert is utazik, hogy árulhassa termékeit.

A kínálatban szerepelnek száraztészták, gyümölcslevek, méhészeti termékek, mézeskalácsok, szörpök, lekvárok, csokik, aszalt gyümölcsök, chilis termékek, de lesz borudvar, népi gyógyászati sátor. A gyerekeknek ugrálóvár, sőt, aki kedvet érez hozzá a cserépedények festését is kipróbálhatja.

Többféle étkezési lehetőség, finomság is várja az érdeklődőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában