Tv ajánló

2024.09.10. 09:38

A titkos helyszín

Farkas Eszter

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

A Jurassic Park második részében az események izgalmas fordulatot vesznek. A Sorna szigeten, az InGen cég „B helyszínén” a dinoszauruszok titkos tenyésztőbázisa ismét életre kel, amikor egy brit házaspár vakáció közben elveszíti lányát a szigeten garázdálkodó őslények miatt. Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum) kénytelen szembenézni múltjával, amikor John Hammond (Richard Attenborough) meggyőzi, hogy vezessen egy expedíciót a szigetre. A cél dokumentálni a szabadon élő dinoszauruszokat és megakadályozni az InGen új vezetője, Peter Ludlow (Arliss Howard) kapzsiságát, aki a sziget lakóit akarja felhasználni egy San Diegóban felépítendő, profitorientált dinoszaurusz parkhoz.

Malcolm hamar rádöbben, hogy az expedíció nemcsak tudományos vállalkozás, hanem veszélyes mentőakció is lesz. Egykori barátnője, Sarah Harding (Julianne Moore) már a szigeten van, és Malcolm mindent megtesz, hogy megmentse őt a dinoszauruszok szorításából, de a helyzetet tovább bonyolítja lánya, Kelly (Vanessa Lee Chester) is, aki titokban belóg a küldetésre.

A csapat hamar rájön, hogy a sziget könyörtelen. Peter Ludlow és Roland Tembo, a hírhedt vadászok szintén megérkeznek, hogy elfogjanak különböző dinoszauruszokat, köztük egy hatalmas Tyrannosaurus Rexet. A két oldal konfliktusa hamarosan élet-halál harccá válik, ahol a túlélés a tét.

Jurassic Park 2. - Az elveszett világ, Mozi+,  kedd 18:25 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában