Közlekedés

2 órája

Dunai árhullám: forgalomkorlátozásokra és útlezárásokra kell számítani

A dunai árhullám miatt a hétvégén számos helyszínen várható forgalomkorlátozás és útlezárás a vármegyében – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőrfőkapitányság.

Teol.hu

A dunai árhullám közeledtével az 55-ös főút Pörböly és Baja közti szakaszán szeptember 20-án 00:00 órától továbbra is 60 km/h-s forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek. A rendőrség arra kéri kéri az arra haladókat, hogy különös figyelemmel közlekedjenek a vadveszély miatt. Ugyanis az érintett terület melletti erdőkből az ár elől menekülő vadak gyakrabban bukkanhatnak fel az úton és annak közelében,

Fotó: Police.hu

A 6-os főút paksi szakaszán a Lidl áruház és az OMV töltőállomás között szeptember 20-án 14:00 órától 40 km/s sebességkorlátozást vezettek be az árhullám levonulásáig.

Gerjenben szeptember 21-én 10:00 órától lezárták a komplejárót.

A hétvégén további forgalomkorlátozásokra és útlezárásokra lehet számítani a dunai árhullám miatt Tolna vármegyében. Ezekről is folyamatosan tájékoztatást adunk majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában