Útlezárások

2024.09.17. 14:23

Fontos tudnivalók az autósoknak: közlekedési változások szeptember 17-től

Íme a legfontosabb információk a Szekszárdi Szüreti Napok miatti aktuális lezárásokról.

Balogh Éva

Szeptember 17., kedd reggelétől jelentős forgalmi változásokra kell számítani Szekszárdon a közelgő Szekszárdi Szüreti Napok miatt. 

Útlezárásokra kell készülni szerte a városban (Fotó: M. D.)

Útlezárások szeptember 17-től

Szent István tér: Szeptember 17., kedd 22:40-től szeptember 23., hétfő éjfélig lezárják a Wosinsky Mór Múzeum és a Garay János Gimnázium közötti szakaszt, valamint a Tolna Vármegyei Önkormányzat előtti utat a Csokonai utca kereszteződéséig. Az egyetem „E” épülete felől parkolás engedélyezett.

Béla király tér és környéke: Szeptember 17., kedd 9 órától szeptember 23., hétfő éjfélig lezárják a Béla király teret, a Béla király téri buszfordulót, a Tolna Vármegyei Főügyészség előtti utat, valamint a Tolna Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetig tartó szakaszt.

Polgármesteri Hivatal előtti parkolók: A parkolók és a Bezerédj utca polgármesteri hivatal előtti szakasza szeptember 17., kedd 9 órától szeptember 23., hétfő éjfélig lezárva lesznek.

Tarr Kft. parkolók és a Bezerédj utca: A Béla király tér sarkától a Bezerédj utca 5. számig kerítéskordon lesz felállítva szeptember 17., kedd reggeltől. Az útszakasz és a parkolók lezárása hétfőig tart.

Forgalomkorlátozások a fesztivál alatt

Szeptember 21-én, szombaton a szüreti felvonulás idejére további forgalomkorlátozások lépnek életbe, különösen a Bezerédj, Széchenyi, Szent László és Flórián utcákon, valamint a Béla király téren, ahol a felvonulás zajlik majd 14:00 és 18:00 között.

A szervezők felhívják az autósok figyelmét, hogy az említett útszakaszokon a mai naptól kezdődően jelentős forgalmi változások lesznek, és ajánlják, hogy alternatív útvonalakat használjanak. A fesztivál programjai miatt a következő napokban további korlátozások várhatóak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában