Magyar Kémiaoktatásért Díj

2024.09.07. 07:52

Másfél millió forintot kaphat egy-egy kémiatanár

A Richter Gedeon Alapítvány pályázatot hirdet a 2024– es Magyar Kémiaoktatásért Díjra, amelyben öt kiemelkedő kémiatanár részesülhet 1 500 000 forintos elismerésben.

Balogh Éva

A Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma pályázatot hirdet általános, közép– és szakközépiskolai, valamint szakgimnáziumi kémiatanárok számára. A pályázat országos hatókörű, így Tolna vármegyéből is várják a jelöléseket.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

A természetismereti tárgyak, mint a kémia, alapvető szerepet játszanak abban, hogy a diákok megértsék a világ működését, és felkeltsék az érdeklődést a tudományok iránt. Egy motiváló és szenvedélyes pedagógus nemcsak tudást ad át, hanem inspirál, életre szóló hatást gyakorolva a tanulókra. A Magyar Kémiaoktatásért Díj fontos lehetőség, hogy elismerjük és támogassuk azokat a tanárokat, akik napról napra szívvel–lélekkel végzik munkájukat. A személyenként másfél millió forintos díj a magyarországi és határon túli magyar nyelven oktató kémiatanárok elismerésére szolgál. Idén öt tanár részesülhet a díjban.

Jelölési határidő: 2024. szeptember 23. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában