Dúzs ismét gyarapodott

2024.09.17. 15:42

Megújultak az épületek

Három jelentős fejlesztésre összesen 86 millió forint támogatást nyert el Dúzs a Magyar Falu Programnak köszönhetően.

Szeri Árpád

Az elkészült beruházásokat a múlt hét pénteki napján együtt adta át rendeltetésének Potápi Árpád János államtitkár és Kerekes József, a község polgármestere.

Magyar Falu Program
A beruházások átadásakor a nemzetiszín szalagot Potápi Árpád János és Kerekes József vágta át, közreműködött Kerekes Gréta kulturális rendezvény szervező és Kerekesné Pál Szilvia alpolgármester
Fotó: Beküldött fotó

Az önkormányzat épületének felújítása két ütemben zajlott le. A munkákat egyebek mellett nyílászáró csere, klíma felszerelés, iroda és folyosó burkolás, belső gépészet, vizesblokk átalakítás, mozgáskorlátozottaknak mellékhelység kialakítás, homlokzat javítás és napelem telepítés fémjelezte. A könyvtár épületében többek között nyílászáró csere, vizesblokk átalakítás, térkő lerakás, pince falazás, burkolás és kerítés felújítás történt. 
Ebben az önkormányzati ciklusban egyébként összesen 122,2 millió forint támogatás érkezett a településre a Magyar Falu Program jóvoltából. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában