Apró, ám fontos fejlesztés

2 órája

Teljesítette a helyiek kérését a képviselő

Egy ideje már kellemetlenséget okozott a szekszárdi Kandó Kálmán utcai orvosi rendelőt és a mellette található gyógyszertárat rendszeresen felkeresőknek, hogy az épület előtti szemetes jócskán megrongálódott az elmúlt évek alatt. Az oda járó betegek és a környéken élők keresték meg a körzet önkormányzati képviselőjét, hogy segítsen egy új kukát kihelyezni.

Bencze Péter

Szollár Zoltán folyamatosan beszámol a körzetéért végzett munkájáról. Most azt mondta portálunknak, amint értesült a helyiek kéréséről, azonnal a polgármesteri hivatal dolgozóinak segítségét kérte, így hamar sikerült újra cserélni a már lyukas szemétgyűjtőt.

Szollár Zoltán az új szemetest mutatja, aminek kihelyezését az itteni patikát és orvosi rendelőt felkeresők kérték tőle.
Szollár Zoltán az új szemetest mutatja, aminek kihelyezését az itteni patikát és orvosi rendelőt felkeresők kérték tőle.
Fotó: Denes Martonfai

Legutóbb szeptember elején számoltunk be arról, hogy Szollár Zoltán saját költségén vásárolt homokot, hogy feltöltse az egyik homokozót. Valamint arról is néhány napja adtunk hírt, hogy a közbenjárására hamarosan elkészül a Bocskai és a Mérey utcát "összekötő" gyalogosátkelő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában