Elköszönés

3 órája

Berlinger Attila Gyurkovics Jánosról: „Példaként állítható Szekszárd közössége elé“

Amint arról hétfőn beszámoltunk, a szekszárdi városháza kollektívája állománygyűlésen köszönt el Gyurkovics János alpolgármestertől. A település polgármestere, Berlinger Attila a Facebookon tett közzé ezzel kapcsolatos bejegyzést.

Bencze Péter

Szeptember utolsó napja nagy mérföldkövet jelentett Szekszárd város közéletében, hiszen ekkor zárult le az előző képviselő-testület mandátuma. Ezzel egyidőben búcsúzott a város alpolgármestere, Gyurkovics János is, aki az elmúlt években példaértékű munkát végzett Szekszárd vezetésében. Berlinger Attila polgármester a múlt heti testületi ülésen és közösségi oldalán is köszönetet mondott neki, kiemelve Gyurkovics rendkívüli elhivatottságát és kitartását.

Berlinger Attila továbbra is számít Gyurkovics János tapasztalatára.
Berlinger Attila továbbra is számít Gyurkovics János tapasztalatára.
Fotó: Denes Martonfai

„Gyurkovics János alpolgármester úr egy olyan nehéz időszakban állt helyt, ahol csak az igaz emberek tudnak helytállni” – írta bejegyzésében Berlinger Attila, utalva az elmúlt időszak kihívásaira. Az alpolgármester számos alkalommal a saját egészségét is kockáztatva a közösség érdekeit helyezte előtérbe, azért, hogy a város működőképességét fenntartsa.

Berlinger Attila kiemelte, hogy Gyurkovics János munkája nélkülözhetetlen volt a város stabilitásának megőrzésében, és annak reményében adja át a stafétabotot az új képviselő-testületnek, hogy Szekszárd előtt egy békésebb és fejlődő időszak áll.

A polgármester külön hangsúlyozta, hogy a jövőben is számítanak Gyurkovics János szakértelmére és tapasztalatára, de a részletekről később adnak tájékoztatást. „Most a legfontosabb, hogy a város nevében köszönetet mondjunk neki azért a kitartó és alázatos munkáért, amellyel különösen az utóbbi nehéz időszakban sikeresen vezette a várost.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában