Önkormányzat

2 órája

Egyelőre nem sikerült alpolgármestert választani a településen

A június 9-én megválasztott polgármester és a képviselők ugyan letették esküjüket, de alpolgármestert egyelőre nem sikerült választani Szedresen. Kovács János polgármester portálunk érdeklődésére azt mondta, a tervek szerint erről legkorábban novemberben voksolnak majd ismét.

Bencze Péter

Mint ahogy Tolna vármegye egyre több településén, úgy Szedresen is sor került a júniusban megválasztott új képviselő-testület alakuló ülésére. A tagoknak ezúttal nem az leendő alpolgármester személyéről viszont nem sikerült megegyezniük, így erről a következő, várhatóan novemberben megtartott képviselő-testületi ülésen ismét megpróbálnak majd dönteni.

Kovács János, Szedres polgármestere bízik abban, hogy novemberben sikerült alpolgármestert választaniuk
Kovács János, Szedres polgármestere bízik abban, hogy novemberben sikerült alpolgármestert választaniuk
(Forrás: tolnamegye.hu)

Szedresen a testület munkáját két bizottság segíti majd. A Pénzügyi és Szociális Bizottság elnökletével Papp Tamást bízták meg. A grémiumban helyet kapott még Bese Örs és Kiss Attila. A Szociális Bizottság elnökének Mirkócziné Wenhardt Juliannát választották. A ő munkáját Bogdán Mária és Kiss Attila segítik a jövőben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában