Idősek Világnapja

3 órája

Népszerű énekes kápráztatta el a decsi időseket

Méltó módon ünnepelték október 10-én, Decsen az Idősek Világnapját, amelynek keretében a helyi közösség idős tagjait köszöntötték. A rendezvény megható pillanatokkal, szívhez szóló műsorral, majd vacsorával zárult.

Farkas Eszter

Az esemény ünnepi hangulatát Balogh Máté köszöntője alapozta meg. Beszédében kiemelte az idősek iránti tisztelet és megbecsülés fontosságát, és méltatta az idős generációk példamutató szerepét a közösség életében. Szavai sokakat meghatottak, és már ekkor érezni lehetett a teremben az összetartozás különleges légkörét - tudtuk meg a helyi polgármestertől, Heberling Tibortól.

László Attila kápráztatta el a decsieket
László Attila kápráztatta el a decsieket
Fotó: Facebook

A rendezvény fénypontját László Attila énekes fellépése jelentette, akinek lenyűgöző produkciója elvarázsolta a közönséget. Az előadás során a közönség teljesen átadta magát a zene örömének, László Attila pedig nemcsak hangjával, hanem előadásmódjával is magával ragadta a jelenlévőket. Az esemény zárásaként a kisteremben szeretetvendégség várta a résztvevőket. Az oldott, barátságos hangulatban az emberek beszélgethettek, megoszthatták egymással élményeiket, miközben finom süteményekkel és frissítőkkel kedveskedtek nekik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában