Önkormányzat

9 órája

Pörbölyön is megalakult az új testület

Megtartotta alakuló ülését a pörbölyi képviselőtestület. Négy képviselő és a polgármester tette le az esküt.

Mauthner Ilona

A Himnusz elhangzása után esküt tettek a képviselők: Ginder Anikó, Szebellédi Imre Tibor, Wachtler István, Wachtler-Oláh Viktória és a polgármester, Sipos Lajos.

Pörbölyön is megalakult az új testület: a képen balról jobbra: Szebellédi Imre Tibor,  Wachtler István,  Wachtler-Oláh Viktória,
Ginder Anikó és Sipos Lajos
Pörbölyön is megalakult az új testület: a képen balról jobbra: Szebellédi Imre Tibor,  Wachtler István,  Wachtler-Oláh Viktória, Ginder Anikó és Sipos Lajos
Forrás: Beküldött fotó

Megválasztották az alpolgármestert is Ginder Anikó személyében. Ezt követően Sipos Lajos polgármester ismertette a következő öt évre a terveit. Mindenképpen szeretnék folytatni a köztéri kamerák telepítését a helyiek biztonsága érdekében. A kultúrház tetőszerkezetének a felújítása is elkerülhetetlen. A polgármester elmondta, vásároltak egy kis parasztházat, amit szeretnének tájházzá alakítani. 

A településnek nincs sok saját bevétele, ennek ellenére a kisebb munkákhoz az önerőt biztosítanak tudják és amire csak lehet pályázni fognak.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában