Hatszáz tételre lehet majd licitálni

1 órája

Sikeresnek ígérkezik a jótékonysági árverés

Teol.hu

Fotó: hxdbzxy

Idén is sikeresnek ígérkezik az a jótékonysági online árverés, amit a Tolnai Családsegítő Központ (CSSK) és további hét helyi szervezet – a Háló közalapítvány, a karitász csoport, a KÉSZ, a Civil Voks, a református nőszövetség, a művelődési központ és a Vöröskereszt – jegyez, a Tedd szebbé a karácsonyt! program keretében, immár ötödik éve.

– Eddig mintegy hatszáz tételnyi felajánlás érkezett vállalkozásoktól, magánszemélyektől és hírességektől is – tájékoztatott Székelyi Anikó, a CSSK vezetője. A felajánlott értékek palettája igen színes, a helyi vállalkozások különféle szolgáltatásaitól az országos turisztikai attrakciókra szóló belépőkig, tartós élelmiszerektől híres emberek által felajánlott dedikált könyvekig, pólókig rengeteg dologra lehet majd licitálni a családsegítő központ FB oldalán. Az online árverésig még nagyjából egy hónap van hátra, a licitálás november 6-tól 13-ig tart majd. Az így befolyó pénzből hátrányos helyzetű gyerekeket, családokat, időseket fognak megajándékozni karácsony előtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában