Celebfigyelő

1 órája

Horváth Tamás azóta is méltatja ellenfelét

Horváth Tamás tamási származású énekes az RTL Reggeli című műsorában elárulta, hogy a Sztárbox élőshows mérkőzés számára intenzív meccs volt, sok találattal. Pontozással győzött ellenfele, Sárközi Ákos séf ellen. Horváth Tamás azóta is méltatja Sárközit.

Brunner Mónika

Horváth Tamás az RTL Reggeli stúdiójában bokszmérkőzése után, 2024. október elején

Fotó: MW

Horváth Tamás az RTL műsorban elmondta, hogy a kitartás, az erő, a végtelen nagy szenvedély, a küzdeni akarás jellemezte végig az ellenfelét, Sárközi Ákost. Férfi könnyűsúly súlycsoportban mérték össze amatőr boksztudásukat. 

Horváth Tamás az RTL Reggeli stúdiójában bokszmérkőzése után, 2024. október
Horváth Tamás az RTL Reggeli stúdiójában bokszmérkőzése után, 2024. október elején 
Fotó: MW/RTL

Horváth Tamás méltat 

Horváth Tamás így vallott szeptember huszonkilencedikei meccsükről a tévéadásban: 

– Nem számítottam én igazából semmire, és azért nem számítottam semmire, mert úgy voltam vele, hogy senkit nem szabad lebecsülni. Tehát én az első pillanattól kezdve azt mondom, hogy a Sztárbox az a műsor, ami óriási meglepetést okozhat, mindenkiből kihozhatja a vadállatot, és Ákosból is kihozta azt az igazi harcost. És én azt gondolom, hogy bár lehet, hogy pontozással veszített, én akkor is győztesként tekintek rá, és ezt nagyon komolyan mondom – mondta Horváth Tamás. 

Hálás a bokszmeccsért

Horváth Tamás hozzátette, hogy az igazi sportolók sosem becsülik le a másikat. Arról is beszélt, hogy egyáltalán nem elégedett magával, de nagyon hálás a bokszmeccsért, mert minden hibája előjött, valamint rájött, hogy a színpad és a ring hasonló dolog, de egyáltalán nem ugyanaz. Úgy látja, hogy a védekezése a második menetre szétesett a bokszmérkőzés során. Sárközi Ákossal vívott mérkőzésüket intenzív meccsnek nevezte, sok találattal. Horváth Tamás következő ellenfele Miller Dávid műsorvezető lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!