TV-ajánló

2024.06.07. 12:02

Az ismerős gonosz változtatja külsejét

Az ismerős gonosz című amerikai dokureality -sorozat újabb részei továbbra is megtekinthetőek a televízióban. Egy tökéletes férjről és egy mindenttudó anyáról szólnak a történetek június hetedikén pénteken. Az ismerős gonosz folytatja.

Brunner Mónika

Ismét meg lehet tekinteni Az ismerős gonosz című amerikai dokureality-sorozat újabb részeit a Viasat2 csatornán. 

az gonosz stephen king
Az ismerős gonosz újra támad. Hogyan néz ki, senki nem tudja valójában. A fotón Stephen King közkedvelt regényének, az Az-nak a főgonosza látható. A gonosz külsejét 2017-ben így mutatták be.  
Fotó: Magyar Nemzet

Az ismerős gonosz mindenhol megtalálható 

Az ismerős gonosz című sorozat pénteken A tökéletes férj című epizóddal indul. Az alig fél órás történet Melissa Fountain amerikai feleségről, három gyerekes édesanyáról szól. A sztori abban az időszakban játszódik, amikor nőket támadnak meg a floridai Ocala városában, ahol sokszáz lófarm található, és a világ lófővárosaként is ismert. Melissa kételkedni kezd a férjében. Amikor megtudja az igazságot a társáról, az egész élete megváltozik. 

A sorozat következő epizódjának címe: Anya tudja a legjobban. A történet szerint Kent Walker rájön arra, hogy az édesanyja szélhámos, és semmi nem állítja meg, hogy megszerezze, amit akar. Kerüli anyja gonosz befolyását, ám az öccsét nem tudja tőle távol tartani. 

Mint arról korábban már beszámoltunk, Az ismerős gonosz című amerikai dokumentumfilm-sorozat rejtélyes bűnügyi eseteket tár a nézők elé. 

Az ismerős gonosz, amerikai dokureality-sorozat, Viasat2, 19.55. (péntek, június 7.) 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában