Romantikus mesterművek

2024.08.19. 08:57

Kamaraest a szekszárdi Művészetek Házában

Szőts Ármin és Ioni Eduárd kamaraestjének adott otthont a szekszárdi Művészetek Háza augusztus tizenharmadikán, kedden este hét órától. A két ifjú művész csellószonátákat, romantikus mesterműveket játszott. Az eseményre a belépés díjtalan volt, a kamaraest telt házat vonzott.

Brunner Mónika

Szőts Ármin és Ioni Eduárd a Zeneakadémia Bartók Béla Konzervatóriumának harmadéves növendékei cselló-zongora duó formációjukkal léptek a szekszárdi nagyközönség elé. Kamaraest a Művészetek Házában, telt ház. 

Szőts Ármin és Ioni Eduárd kamaraestje Szekszárdon a Művészetek Házában 
kamaraest 2024. 08. 13.
Szőts Ármin (jobbra) és Ioni Eduárd Szekszárdon a Művészetek Házában 2024 augusztus tizenharmadikán kedden, a kamaraest során romantikus mesterműveket játszottak 
Fotó: Mártonfai Dénes 

Kamaraest Szekszárdon 

Az eseménynek otthont adó szekszárdi Művészetek Háza a közösségi médiában így számolt be a kamaraestről: 

"Ikonikus zeneszerzők hatalmas klasszikusai ifjú tehetségek előadásában – röviden így lehet összefoglalni Szőts Ármin és Ioni Eduárd kedd este, a Művészetek Házában tartott kamarakoncertjét. Szőts Ármin csellón, míg Ioni Eduárd zongorán kápráztatta el közönségét, olyan romantikus klasszikusok előadásával, mint Mendelssohn B-dúr csellószonátája, vagy éppen Schubert Arpeggione szonátájának tételei. Zenei kirándulás volt ez a javából két olyan tehetséges ifjú művész vezényletével, akikről bizonyosan sokat hallunk még a jövőben!"

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában