Fogy az idő

2024.09.11. 17:00

Bódog Dániel édesanyja: „Képtelen vagyok feladni, továbbra is keresem“

Múlt héten pénteken tűnt el rendkívül különös körülmények között Kalocsa és Dusnok között a 29 éves Bódog Dániel. Rosszul érezte magát, ezért leszállt egy buszról, majd egy szemtanú szerint egy hídról a Vajas csatornába ugrott. A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai azóta keresik. Az idő viszont a kutatók ellen dolgozik, egyre kisebb az esélye annak, hogy Bódog Dániel épségben kerül elő.

Bencze Péter

Szombaton, vasárnap és kedden is kint voltak Fajsz térségében a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai, hogy Dániel nyomára bukkanjanak, ám nem jártak szerencsével. Közben az interneten egyre több fals információ jelenik meg a férfi állapotával, hollétével kapcsolatban, ami nagyon megnehezíti a keresők dolgát. Dániel édesanyja szerdán a Facebookon üzent a nyilvánosságnak. Azt írta, képtelen feladni a fia keresését.

A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai napok óta próbálnak az eltűnt Bódog Dániel nyomára bukkanni.
A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai napok óta próbálnak az eltűnt Bódog Dániel nyomára bukkanni.
Forrás:  Facebook

Holnap ismét keresni fogják Bódog Dánielt

A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai csütörtökön ismét Fajsz térségébe utaznak, hogy Dániel nyomára bukkanjanak. A keresést ezúttal is a Duna partján végzik majd. Az idő viszont ellenük dolgozik: szerdán már a hatodik napja, hogy Dániel nyomtalanul eltűnt. A férfinél valószínűleg nincs telefon, és pénz sem, mivel korábbi szemtanúk szerint mindent hátrahagyott, miután Dusnoknál a Vajas csatornába ugrott.

Eközben a rendőrség is folyamatosan keresi a férfit. Először a Kalocsai Rendőrkapitányság adott ki az ügyben eltűnés miatti körözést, majd az ügy átkerült Baranya vármegyébe, a Mohácsi Rendőrkapitánysághoz. Erre vélhetően azért került sor, mert Dániel lakhelye a mohácsi körzetben található.

Nagyon sok a valótlan információ

Badacsonyi László azt mondta portálunknak, rengetegen keresik meg őket és Dániel családját is valótlan információkat szolgáltatva a férfi hollétéről. Az ilyen bejelentéseket minden esetben egyesével vizsgálják ki a kutató-mentők. Kamerafelvételeket néznek vissza, ezek beszerzése és átvizsgálása viszont sok időt emészt fel, amit Dániel felkutatására is fordíthatnának. A szakértő ezért azt kéri, a valótlan állításokat kerüljék el, mert nem csak most, hanem valamennyi személykutatás esetén emberi életek múlhatnak az ilyen félrevezető információkon.

Dániel édesanyja tovább keresi a fiát

Bódog Dániel édesanyja szerdán délelőtt üzenetet osztott meg a Facebookon, amelyben arra kért mindenkit, segítsék fia megtalálását, ugyanakkor tartózkodjanak attól, hogy hamis információkkal árasztják el a közösségi médiát. Amint az asszony fogalmazott: „Dani sajnos továbbra sincs meg. Köszönjük a sok megosztást, az erőt és összetartást! Továbbra is igyekszünk minden változásról tájékoztatást adni. Megértem és megköszönöm az együttérzést, de nincs lehetőségünk és időnk egyenként válaszolni azokra a kérdésekre, hogy van-e valami hír. Ezt, kérem, próbálják megérteni! Inkább a keresésre szeretném azt az időt fordítani. Képtelen vagyok feladni, továbbra is keresem és kerestetem! Igyekszem minden nap egyszer frissíteni a posztot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában