Tv ajánló

6 órája

A nő sosem jár egyedül, mert valaki mindig a sarkában van

Egy titokzatos nő érkezik egy kisvárosba, ahol a múltja sötét árnyai és egy új szerelem keverednek egymással. Nicholas Sparks romantikus thrillerében nemcsak a szívek dobognak gyorsabban, hanem a feszültség is egyre fokozódik, ahogy a történet váratlan fordulatot vesz.

Balogh Éva

Julianne Hough, a film egyik főszereplője

Forrás: Shutterstock

Egy titokzatos fiatal nő érkezik Észak-Karolina egy kisvárosába, ahol egy magányos apukával találkozik. Azonnal érezhető, hogy a múlt sötét árnyai követik őt, ami nem csak a romantikát, hanem a feszültséget is fokozza. 

A film alapjául Nicholas Sparks regénye szolgál, akinek a neve már önmagában is sokatmondó: a Szerelmünk lapjai és a Kedves John alkotója ismét érzelmes, romantikus történetet tár elénk, ám egy izgalmas szál megbolondítja az eseményeket és a nézőket is, akik vegyes érzésekkel fogadták a filmet. Egyesek szerint kiszámítható, bár a befejezés igazi csavart tartogat. Sokan azt hitték, hogy egy újabb klisékkel teli romantikus sztori lesz, de a thriller elemek és a meglepő fordulatok új színt vittek a történetbe. 

A filmnek hátteret adó, tengerparti környezet gyönyörű, a történet pedig végig feszes tempóban halad, ám helyenként talán túlzott romantikával. Bár nem mindenkinek lesz a kedvence, a váratlan befejezés és a karakterek mélysége miatt sok néző számára emlékezetes lehet. Ez a romantikus thriller tökéletes példa arra, hogy a látszólag egyszerű történet mögött több rejtőzhet, és még a legkiszámíthatóbbnak tűnő filmek is képesek meglepetést okozni. A mozi nemcsak a romantika szerelmeseinek szól, hanem azoknak is, akik szeretik a feszültséggel teli fordulatokat.

Ahogy a történet kibontakozik, a múlt árnyai egyre nyomasztóbbá válnak, és a nézőben folyamatosan fennmarad a kérdés: meddig lehet elmenekülni az igazság elől? A karakterek hiteles ábrázolása és a nyugodt, szendergő kisvárosi környezet hangulata még inkább bevonzza a nézőt ebbe a sötét, de szívbemarkoló világba.

Menedék, thriller, Film Mánia, 18.45

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában