Férfi NB II-es kézilabda

2023.09.19. 12:00

Megdőlt a pálya a Hőgyész mecseknádasdi győzelmekor

A második félidő nagy részében emberhátrányban játszó Hőgyészi SC 33–30-ra győzött Mecseknádasdon, ezzel két forduló után is százszázalékos a férfi NB II-es kézilabda-bajnokságban.

Berg Sándor

Képünk illusztráció

Fotó: Dömötör Csaba

Az előző idényhez képest egy erősebb Mecseknádasdhoz utazott Bán Tamás együttese, amely egyénileg és csapatként is jobb teljesítményt nyújtott, mint a Siklós ellen a nyitófordulóban. Ennek köszönhetően végig vezettek a hőgyésziek, a második félidőben már öt góllal is. Onnantól viszont folyamatosan emberhátrányban játszottak, így a hazaiak fokozatosan dolgozták le hátrányukat. Szakcsi Dávid, Vald Benjamin és Gadányi Tibor is a kizárás sorsára jutott (utóbbi kettő fegyelmezetlenség miatt), ami nehéz helyzetbe hozta a csapatot. A társak szíve viszont a helyén volt, s többek között Széles Álmos két döntő szituációban szerzett találatával elvitték a három pontot Mecseknádasdról.

Férfi NB II, E-csoport, 2. forduló
Expressz Zálog Mecseknádasd–Hőgyészi SC 30–33 (14–17)
Mecseknádasd, 100 néző. V.: Bán-Farkas L., Székely Z.
Hőgyész: Szente – Teimel M. 1, VALD 7 (2), MIKITA 8 (2), Vojkovics Gy. 1, Szakcsi 6, Vojkovics I. 1. Csere: Hudra, Farkas G. (kapusok), Gadányi 1, Szabó T., SZÉLES 2, Bujtás, Pencs, Kovács F., PAP Á. 6. Vezetőedző: Bán Tamás
Kiállítások: 8, illetve 16 perc + 3 piros lap
Hétméteresek: 4/3, illetve 5/4

Bán Tamás: – Véleményem szerint a szakemberek a mai nap végezhettek a mecseknádasdi csarnok állapotának felmérésével, mert annyira megdőlt a pálya.

A hőgyésziekre újabb rangadó vár a hétvégén, szeptember 23-án a PTE PEAC együttesét fogadják a tamási Vályi Péter Szakképző Iskola tornacsarnokában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában