Strandfoci

2024.07.07. 19:55

A Bonyhád BFC végigverte a mezőnyt és megszerezte a bajnoki címet!

Megnyerte a magyar bajnokságot Balatonbogláron a völgységi gárda. A Bonyhád BFC a padlóról állt fel és fordított az újhartyániak ellen.

Teol.hu

A Bonyhád BFC káprázatos feltámadást produkálva lett magyar bajnok a homokon

Fotó: Beküldött kép

A bajnoki cím megszerzéséért és az Európai Bajnokok Tornáján való indulásért utazott el a balatonboglári bajnoki döntőre a Bonyhád BFC, amely aztán meg is nyerte az aranyat, s egyúttal kivívta a jogot az újabb nemzetközi kupaszereplésre. Bölcsföldi Zoltán csapatvezető együttese a Garvittax elleni 6–0-ás sikerrel melegített az Újhartyán elleni csúcsrangadóra. Sokáig úgy nézett ki, hogy nem sikerül az aranyérem megszerzése, mert a magyar válogatottak mellett német és svájci klasszisokkal megerősített rivális 5–2-re is vezetett már...

Innen is felállt azonban a Bonyhád BFC, és a találkozón összesen négy gólig jutó Genczler Kornél remek ollózásával végül fordított, 6–5-re nyert a völgységi egylet, amely nemcsak magyar bajnok lett, de kivívta a jogot, hogy újra ott lehessen az Európai Bajnokok Tornáján, amelyen idén, Portugáliában már megmutatta magát. A völgységiek hamarosan a klubvilágbajnokságon folytatják szereplésüket. 

A Bonyhád BFC sűrű nyarat tudhat eddig is maga mögött, hiszen a CEBST után a portugáliai Európai Bajnokok Tornáján szerepelt sikeresen (a harminchat csapatos ligában a 17. helyen zárt), majd azt követően a kupában védte meg címét Balatonlellén.

Hamarosan részletes beszámolóval jelentkezünk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában