Labdarúgás

2024.07.28. 20:18

Értékes három ponttal nyitott a bajnokságban a Szekszárdi UFC

Győzelemmel kezdte az NB III-as focibajnokság új idényét a Szekszárdi UFC, miután idegenben 2–1-re felülmúlta a PTE-PEAC együttesét.

Teol.hu

Négy év után indította győzelemmel a bajnokságot a sárga mezes Szekszárdi UFC

Fotó: Molnár Gyula

Az előző idényben mindkét csapat az utolsó fordulóig a bennmaradásért harcolt, ezt a Szekszárd a pályán tette meg, míg a baranyaiak az MLSZ felkérésére ragadtak bent az NB III-ban. Az egyetlen új játékossal, Szabó Dominikkel a kezdőjében a sárga-feketék szereztek vezetést a találkozó korai szakaszában, amire szintén a félidő elején, de már a szünet után jött a pécsiek válasza. Az utolsó szó az UFC-é volt, amely így négy év után rajtolt győzelemmel a bajnokságban.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 1. forduló
PTE–PEAC–Szekszárdi UFC 1–2 (0–1)
Pécs, v.: Altorjax (Topálszki, Csákó)
PEAC: Győri – Than, Encz, Országh (Győri, 70.), Major P. (Egri B., 84.), Hawkins, Kiss M. (Grósz, 80.), Nagy J., Leidl, Varga B., Lengyel Sz. Edző: Egri Krisztián 
Szekszárd: Pomozi – Béla D., Péter A., Péter D. (Tóth D., a szünetben), Ágics (Major P., 81.), Gellér, Lékó, Paksi, Ulbert (Tokody, 74.), Szabó D., Csapó (Kárpáti K., 74.). Edző: Mészáros István
Gólszerző: Leidl (51.), illetve Ulbert (14.), Tóth D. (81.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!