Kosárlabda

2024.07.12. 12:23

Mányoky Réka is hosszabbított a Tarr KSC Szekszárddal

Újabb játékos szerződéshosszabbítását jelentette be a Tarr KSC NB I-es női csapata. Mányoky Réka is marad a szekszárdiaknál a következő szezonban.

Rónai Gábor

Mányoky Réka abban bízik, hogy az új szezonban is szerethető csapat lesz a KSC Szekszárd

Fotó: Makovics Kornel

A hatodik magyar játékosát jelentette be a Tarr KSC Szekszárd a nyári holtszezonban. A szerződéssel rendelkező Holcz Rebeka, Szücs Gréta és Boros Júlia mellett előbb Theodoreán Alexandra, aztán Bernáth Réka, most pedig Mányoky Réka hosszabbított a klubbal. Mányokynak ez sorozatban már a negyedik szezonja lesz a tolnai vármegyeszékhelyen. 

Mányoky Réka három szezont már lehúzott a szekszárdi csapatban
Mányoky Réka három szezont már lehúzott a szekszárdi csapatban (Fotó: Makovics Kornel)

Mányoky Réka: „Igyekszünk szerethető csapat lenni!”

„Nagyon örülök, hogy zsinórban a negyedik szezonomat kezdhetem Szekszárdon – mondta a 2001-es születésű bedobó. – Izgatottan várom az új impulzusokat, kihívásokat és az egész szezont. Szeretnénk mind a magyar, mind a nemzetközi porondon is jó eredményeket elérni és igyekszünk egy nagyon szerethető csapat lenni a nézők számára. Bízom benne, hogy ismét nagyon sok szurkoló fog kijönni a mérkőzéseinkre és támogatni fog bennünket. Hajrá Szekszárd!” – zárta Mányoky Réka. 

A legutóbbi csapatból így hatan már biztosan Szekszárdon kosárlabdáznak a 2024/2025-ös szezonban, eddig egy játékos távozott, Miklós Melindát éppen csütörtökön jelentette be a bajnoki aranyérmes DVTK-Hun Therm. 

A szakmai munkát Djokics Zseljko távozása után Magyar Bianka irányítja, a másodedző Szentendrei Áron, az erőnléti edző Gyebrovszki Ádám lesz. 
A szekszárdiak augusztus elején kezdik el a felkészülést a 2024/2025-ös idényre, egyúttal az Euroliga-selejtezőre.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!