NB III-as foci

2024.08.25. 08:32

A rivális otthonában játssza hazai meccseit a Majos

A centerpályája felújítása miatt – várhatóan jövő tavaszig – Bonyhádon fogadja ellenfeleit az NB III. Dél-Nyugati csoportjában szereplő Majosi SE.

Berg Sándor

Augusztus utolsó hetében megkezdődik a majosi centerpálya felújítása, ami egyaránt érinti a küzdőtér talaját és méretét, tájékoztat a völgységi klub közösségi oldalán. A munkálatok várhatóan tavasszal befejeződnek be, addig az NB III-as klub kénytelen volt átmeneti otthont keresni magának.

Jövő héttől várhatóan tavaszig zajlanak majd a felújítások a Majos centerpályáján
Jövő héttől várhatóan tavaszig zajlanak majd a felújítások a Majos centerpályáján

Az egyesület közleményében kifejti, ez idő alatt a szintén harmadosztályban szereplő Bonyhád VLC stadionjában fogadja majd ellenfeleit Varga Balázs együttese, elsőként a hétközi fordulóban, szerdán 17.30 órakor a Gárdony-Agárd Gyógyfürdőt. Vasárnap pedig jön a Völgységi el Clásico, vagyis a Bonyhád–Majos rangadó 16 órai kezdettel.

A majosiak jelenleg egy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a 11. helyen állnak az NB III. Dél-Nyugati csoportjában, miközben szombaton a Budaörs vendégeként a főtábla második fordulójában búcsúztak a Mol Magyar Kupától.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!