Kosárlabda

2024.08.27. 16:56

Tarr KSC: a légiósok közül már csak Marena Whittle hiányzik

Már csak egyetlen légiósra várnak Szekszárdon. Az ausztrál Marena Whittle egy-két napon belül csatlakozik a Tarr KSC keretéhez.

Teol.hu

Thodoereán Alexandráék (3) remek győzelemmel indították edzőmérkőzéseik sorát

Fotó: KSC Szekszárd

Szerdán este saját közönségének is megmutatja magát a Tarr KSC Szekszárd. A kék-fehérek 19 órától a BKG-Prima Natura Szigetszentmiklós csapatát fogadják a városi sportcsarnokban. Mondhatjuk, hogy bajnoki főpróbát tartanak egyúttal Mányoky Rékáék, akik a 2024/2025-ös NB I-es női bajnokság nyitó körében éppen a szigetszentmiklósiak otthonában kezdenek szeptember 29-én. 

Magyar Bianka jól kezdett a Tarr KSC Szekszárd vezetőedzőjeként
Forrás: KSC Szekszárd

Magyar Bianka – a szakmai stáb többi tagjával és az új játékosok egy részével – szombaton már túlesett a bemutatkozáson, ami igencsak meg­győzőre sikeredett, hiszen a szekszárdiak jó játékkal 88–65-re legyőzték Székesfehérváron az NB I-be most feljutott Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia legjobbjait. 

A szekszárdi csapatban remek játékkal debütált az új svéd center, Precious Johnson, aki 25 ponttal és 12 lepattanóval nyitott, de az új finn irányító, Sara Bejedi is meggyőzően kezdett (utóbbi 15 pontot íratott fel a táblára).

Azóta már megérkezett Szekszárdra az amerikai Kathryn Westbeld, aki már tavasszal is a KSC-t erősítette. Már csak az ausztrál Marena Whittle hiányzik a keretből a légiósok közül, a párizsi olimpiát is megjárt kosaras (az ausztrál 3x3-as válogatott az ötödik helyen végzett) a napokban érkezik. 

A találkozóra a belépés ingyenes, a meccs lefújásáig meg lehet váltani az új szezonra szóló bérleteket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!