NBA

2024.09.05. 09:19

A Los Angeles Lakers ismét szerződtette az ex-ASE kosarast

Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő kaliforniai klub leigazolta a magyar válogatott Valerio-Bodon Vincentet. A korábban az Atomerőmű SE-ben is játszó 23 éves erőcsatár a Los Angeles Lakersszel kezdi az edzőtábort.

Teol.hu

A dominikai születésű Valerio-Bodon Vincent az előző idény nyári ligáját a Boston Celticsnél töltötte, majd októberben a Los Angeles Lakersnél készülhetett, a kaliforniai gárda azonban végül lemondott a játékjogáról, így a Lakers fiókcsapatához, a G-ligában érdekelt South Bay Lakershez került. Ott az elmúlt szezonban 25 mérkőzésen 6 pontot és 2,4 lepattanót átlagolt.

A Los Angeles Lakers szerződtette Valerio Bodon Vincentet
A Los Angeles Lakers szerződtette Valerio-Bodon Vincentet
Forrás: instagram.com/vincent.gekko/

A mostani szerződtetése – ami megegyezik a tavalyival – sem jelenti azt, hogy a 2019/2020-as és a 2020/2021-es szezont az Atomerőmű SE-nél játszó magyar válogatott erőcsatár pályára is lép az NBA alapszakaszában, de egy lépést tett efelé. A harc az edzőtáborban folytatódik, ezt követően döntenek a keret kialakításáról a Lakersnél.

.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában