NB III-as foci

2024.09.08. 14:00

A Ferencváros is legyőzte, már négy meccse nyeretlen a Paks – képgalériával

Az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjának 7. fordulójában a Paksi FC második csapata 2–1-re kikapott a Ferencváros fiataljaitól.

Teol.hu

Pesti Zoltán korai góljával még a Paks vezetett, a félidő hajrája azonban a fővárosiaké volt. A 42. percben büntetőből egyenlítettek, majd a hosszabbításban a vezetést is megszerezték. A szünet után nem változott az eredmény, így a Ferencváros továbbra is veretlen és a tabella élére állt, míg Kindl István együttese a jó bajnoki rajt után már négy mérkőzés óta nyeretlen, ráadásul sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el.

Pesti Zoltán találatával még a Paksnál volt az előny
Pesti Zoltán találatával még a Paksnál volt az előny
Fotó: Molnár Gyula

A két csapat NB I-es gárdái október 6-án, vasárnap 18 órakor csap össze a Fehérvári úton.

A forduló további tolnai érdekeltségű mérkőzésén a Szekszárdi UFC hazai pályán maradt alul az Iváncsával szemben, a Majos vármegyei rangadón győzte le a Dunaföldvárt, míg a Bonyhád VLC a PTE-PEAC otthonában diadalmaskodott.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 7. forduló
Paksi FC II–Ferencváros II 1–2 (1–2)
Paks, v.: Fehérvári (Máyer, Szabados)
Paks II: Kovácsik – László M. (Ádám D., 66.), Májik (Máté Cs., 66.), Éger Zs. (Babos, 75.) – Győrfi, Pupp Z., Horváth K., Lapu, Földi – Pesti Z., Galambos (Tóth K., 78.). Edző: Kindl István
Ferencváros II: Radnóti – Ladányi G. (Takács Á., 71.), Lakatos Cs., Say, Bolgár (Lukács D., a szünetben) – Fenyvesi, Madarász Á. – Gágyor, Bagi (Birkás, 20.) Szerdjukov – Berényi E. (Kokovai, 88.). Edző: Korolovszky Gábor
Gólszerző: Pesti Z. (7.), illetve Gágyor (42., 11-esből), Szerdjukov (45+1.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!