NB III-as foci

2024.09.08. 18:19

Korábbi csapatát szomorította el Varga Balázs a Majossal

A Majosi SE győzelmével zárult az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjának vármegyei rangadója az FC Dunaföldvár ellen.

Berg Sándor

Két éve megye egyes bajnoki címet, az előző idényben pedig az NB III-ban vezette az előkelő ötödik helyre a Dunaföldvár együttesét Varga Balázs, aki ezúttal a vármegyei rivális Majos kispadján dirigált korábbi együttese ellen. A jelentősen kicserélődött csapatok közül a völgységiek indították jobban a bajnokságot, és a rangadót is ők kezdték jobban. Lőrinc Dániel találatával már a 10. percben előnybe kerültek a hazaiak, és bár a földváriak küzdöttek az egyenlítésért, újabb gólt csak a világoszöldek szereztek.

Varga Balázs volt csapata ellen vezette győzelemre a Majost
Varga Balázs volt csapata ellen vezette győzelemre a Majost
Fotó: Máté Réka

NB III, Dél-Nyugati csoport, 7. forduló
Majosi SE–FC Dunaföldvár 2–0 (1–0)
Bonyhád, v.: Dobai J. (Végh M., Kulcsár D.)
Majos: Budzsáklia – Kovács L., Abért, Husvéth, Hatvani – Nagy Á. (Zsiga P., a szünetben), Balogh Á. (Kása, 66.), Vető, Takács M. (Stampfel, 62.) – Keresztes Z. (Horváth M., 66.), Lőrinc D. (Szabó Z., 79.). Edző: Varga Balázs.
Dunaföldvár: Kovács F. – Vasziljevics N., Balogh Á., Büki, Rónaszéki, Balog B. (Polgár F., 77.), Csoma-László, Keresztes B. (Zoboki, 73.), Mátrai-Zsurzs, Kilin (Borbás M., a szünetben), Szita. Edző: Nyilasi Bálint
Gólszerző: Lőrinc D. (10.), Abért (63.)

A forduló további tolnai érdekeltségű mérkőzésén a Paksi FC II otthon kapott ki a Ferencváros második csapatától, a Szekszárdi UFC szintén hazai pályán maradt alul az Iváncsával szemben, míg a Bonyhád VLC a PTE-PEAC vendégeként nyert.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!