Labdarúgás

2 órája

Így ünnepelték a paksi drukkerek a Fradi legyőzését – képgalériával

Fantasztikus hangulatban győzte le a Ferencvárost a Paksi FC az OTP Bank Ligában. A drukkerek hosszú percekig ünnepelték az atomvárosiakat.

Teol.hu

Sorozatban harmadszor győzte le Pakson a Ferencvárost az atomvárosi együttes, amely 3–1-re nyert vasárnap az NB I rangadóján. A Fehérvári úti stadionban telt ház, 4388 néző jött össze, s láthatta ahogy Bognár György alakulata kétvállra fekteti a fővárosiakat. 

Tóth Barna fejesgólja döntötte el végérvényesen a Paks és a Fradi rangadóját
Tóth Barna fejesgólja döntötte el végérvényesen a Paks és a Fradi rangadóját. Fotó: Molnár Gyula

„Nagyszerűen játszott a csapat, amit elterveztünk, azt mindenki százszázalékosan megvalósította. A Ferencvárosra a magyar bajnokságban nem igazán mennek rá a csapatok, nem támadják le, így ezzel szerintem meglephettük Őket. Mindenki pluszt tudott hozzátenni a meccshez, csak jó teljesítmény volt. Számítottam rá, hogy esetleg lehetőséget kapok, készültem, hogy minden labdát megtartsak majd. Mikor becseréltek, mondták, kell még egy gól a győzelemhez, boldog vagyok, hogy segíthettem. Sok minden kavarog most bennem, egy nehéz időszakon vagyok túl, ami éppen a héten csúcsosodott ki. Nagyon örülök a gólomnak, és nagyon büszke vagyok a csapatra” - fogalmazott a harmadik paksi gól szerzője, Tóth Barna.

Bognár György pedig azt mondta, hogy ezúttal egyénileg és csapatként is remek teljesítmény nyújtottak. A paksiak vezetőedzője úgy fogalmazott, hogy tudatosan támadták le a Fradit, számítva arra, hogy a Tottenham elleni nemzetközi mérkőzés sokat kivett a játékosokból, ugyanakkor hozzátette azt is, hogy amikor kellett, foggal-körömmel hacoltak, hogy megóvják kapujukat a góltól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában