Edzősors

2 órája

Már nem Máté Csaba a DVSC vezetőedzője

A Fehérvár FC-től elszenvedett szombati 2–0-s vereség másnapján a Debreceni VSC vezetősége felmentette a munkavégzés alól vezetőedzőjét. Máté Csaba öt bajnoki mérkőzésen irányította az NB I-ben szereplő gárdát.

Teol.hu

„A DVSC vezetése a vezetőedzővel közösen értékelte az elmúlt időszakot, s az a döntés született ,hogy elválnak a klub és a Máté Csaba vezette szakmai stáb útjai, hiszen a gárdának új impulzusokra van szüksége” – fogalmaz közleményében a debreceni klub.

Máté Csaba mind az öt bajnoki mérkőzését elveszítette a DVSC-vel
Máté Csaba mind az öt bajnoki mérkőzését elveszítette a DVSC-vel
Fotó: Kovács Péter

A szekszárdi születésű szakember augusztus végén vette át a Debrecen irányítását, amely akkor a 8. helyen állt az OTP Bank Ligában, egyaránt három pontra a dobogótól és a kiesőhelytől. A Paksi FC-től elszenvedett hazai 5–0-s vereség után a vezetőség közleményt adott ki, miszerint a Fehérvár és a Mezőkövesd elleni Magyar Kupa-mérkőzés után dönt a szakmai stáb jövőjéről, de nem várták meg a keddet, Máté Csabával mind az öt bajnoki mérkőzését elveszítette a DVSC, és jelenleg az utolsó előtti, kiesőhelyen áll a tabellán. A vezetőedzővel együtt távozik fia, Máté Roland és az az Éger László is, aki a Paksi FC-től érkezett a Lokihoz.

A mezőkövesdi kupatalálkozón és a jövő vasárnapi, Ferencváros elleni idegenbeli bajnokin megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor irányítja a Lokit, munkáját Madar Csaba is segíti, teszi hozz a debreceni klub közleményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában