Kattintson!

5 órája

Sok remek fotó készült a hétvégi bajnokikon, nézze meg őket egy helyen!

Élvonalbeli, NB III-as és Tolna vármegyei bajnoki találkozókon jártak a hétvégén a Teol.hu fotóriporterei. Most egy csokorba szedtük önnek ezeket.

Teol.hu

Fotó: Mate Reka

Nem törte meg a válogatott Nemzetek Ligája miatti szünet a Paksi FC-t, amely kiütéses, 5–0-ás győzelmet aratott a DVSC otthonában az NB I-es labdarúgó-bajnokságban. Az atomvárosiak sorozatban a harmadik sikerüket jegyezték a Fehérvár FC (2–1) és a Ferencváros (3–1) után.

A kosárlabda élvonalban a nőknél a Vasas Akadémia vendégeként nyert 81–64-re a Tarr KSC Szekszárd, így öt mérkőzés után is százszázalékos. A férfiaknál ugyanakkor kikapott az Atomerőmű SE, amely 87–77-re maradt alul a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vendégeként. 

Az NB III-as focibajnokságban négy vereség után szerzett pontot a Bonyhád VLC, amely a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttesével végzett 0–0-ra. A Tolna vármegyei gárdák közül Majosi SE nyert, a Paks II szintén döntetlent játszott, a Szekszárdi UFC és az FC Dunaföldvár ugyanakkor kikapott.

A Tolna vármegyei focibajnokság első osztályában a Dombóvár FC szezonbeli nyolcadik találkozóján a nyolcadik sikerét jegyezte. 

A második ligában a Nagymányoki SE rangadót nyert az Aparhanti SE ellen, a harmadik vonalban pedig Keleten döntetlent hozott a Németkér és a Madocsa derbije, Nyugaton pedig a Zomba KSE megőrizte veretlenségét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában