Kék hírek, bulvár

2010.05.03. 18:44

Kirajzanak a rendőrök az utakra

Kiemelten ellenőrzi - az országos akcióhoz csatlakozva - a megyei főkapitányság a motorosokat péntektől vasárnapig, valamint május 28. és 30. között.

TEOL

Az akció célja a motorkerékpárosok és a segédmotor-kerékpárosok közlekedésbiztonságának növelése - mondta el a TEOL.hu-nak Megyeri Zsolt, a forgalomellenőrző alosztály vezetője. A rendőrök sebességet is mérnek majd, valamint különös tekintettel lesznek a vezetői engedély, a biztosítás és a jármű műszaki állapotának ellenőrzésére. Hozzátette: természetesen az akciók időtartamán kívül is ellenőrzik a motorosokat.

Csak nemrég köszöntött be a motoros idény, de máris tizenegy halálos baleset történt országosan. A egutóbbi - motoros által okozott - halálos baleset a megyében április 18-án történt Dombóváron. Akkor 120-130 km/órával ütközött egy motoros egy személyautónak a város belterületén. A motor vezetője, a kocsi egyik utasa meghalt, hárman súlyosan megsérültek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!