Közélet

2012.10.19. 09:34

A betegért nyílik a virág

Címkék#Szekszárd

Nagy izgalommal kezdtek neki a diákok a nárciszok ültetésének, nem voltak azonban kevésbé lelkesek a felnőttek sem, akik még cipőiket sem sajnálták, amikor a virághagymákat dugványozták a felásott kert közepén.

TEOL/M.Á.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A megyei kórház udvarán tartott színes műsort követően kezdődött a virághagymák elültetése az előre elkészített ágyásokba (Fotó: Kiss Albert)
[/caption]

A Hospice Alapítvány és a Balassa János kórház a Hospice világnapja alkalmából tartott rendezvénye céljaként erőt és együttérzést szeretne adni illetve kifejezni a végstádiumú, haldokló betegeknek és családtagjaiknak. A sárga nárcisszal továbbá az emberi méltóságra és a társadalmi felelősségvállalás szükségességére szeretnék felhívni a figyelmet.

A több éve hagyománynak számító rendezvényre a Garay János Általános Iskola és Zeneiskola növendékei készültek műsorral. A világnap alkalmából tegnap egész délután előadásokat lehetett hallgatni a lelki támogatás, a fájdalomcsillapítás és a hospice ellátás témájában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!