Közélet

2014.05.09. 16:45

Kárt okozott a kórház épületében a vihar - fotó

A vihar megkezdte a Tolna Megyei Balassa János Kórház szülészetének tetejét. A helyreállítást pénteken végezték el a katasztrófavédelem és a rendőrség bevonásával.

TEOL/H.E.

Fotó:

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A kár olyan helyen keletkezett, amelyet belülről nem tudtak kijavítani (Fotó: Mártonfai Dénes)
[/caption]

Märcz Zoltán, a kórház gazdasági igazgatója elmondta, hogy meglazult a villámhárító és a kúpcserepek, amelyek közül néhány le is potyogott, így mielőbb szükség volt a veszély elhárítására. A kár azonban olyan helyen keletkezett, amelyet belülről nem tudtak kijavítani, ezért kérték, hogy a tűzoltók a magasból mentővel legyenek a kórházi karbantartók segítségére, a rendőrök pedig a helyreállítás idejére lezárták az utat, és irányították a forgalmat.

A gazdasági igazgató példaértékűnek nevezte a két szervezet együttműködését, és külön köszönetét fejezte ki dr. Balázs Gábornak, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjének, Ábrahám Sándor tűzoltó parancsnoknak és Szabácsy Szabolcsnak, a Szekszárdi Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztály osztályvezetőjének.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!