kulináris siker

2017.12.26. 09:13

Magyar csípős szószok a világ legjobbjai között

A kabai őstermelő, Diczkó László öt terméke is aratott az idei World Hot Sauce Awards-on.

Magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradó éjjel tartották meg a 2017 évi World Hot Sauce Awards díjátadóját.

Az idei kóstolók ítélete alapján a kabai őstermelő Diczkó László öt terméke is a legjobbak közt végzett. Az Édes csípés és az Aranyszarvas kategóriája legjobbja lett, két második helyet hozott haza az Alabárdos és a Tüzes mennykő, szintén kategóriánkénti megmérettetésben.

https://www.facebook.com/ChiliHungaria/photos/a.436154013091813.99938.411087962265085/1967314136642452/?type=3

Az Édes csípős egyben elnyerte a World Hot Sauce Awards különdíját is a kóstolók véleménye alapján. Ez már nem az első alkalom volt, hogy a magyar termelő ebben az erős nemzetközi versenyben jó eredményt érjen el, korábban is hozott már haza első díjat termékeivel.

Borítókép: Pixabay

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!