Hátborzongató jóslatok

2 órája

A balkáni Nostradamus nem sok jóval kecsegteti az emberiséget

A „Balkán Nostradamusaként” emlegetett Baba Vanga többször beszélt arról, mikor jön el a világvége, sőt azt is elárulta, mikorra tehető majd a vég kezdete.

MW

Baba Vanga hátborzongató jövőt jósolt az emberiségnek

Forrás: Bors

Amennyiben beválik Baba Vanga, az 1996-ban elhunyt vak bolgár látnokjövendölése, akkor nem örvendezhetünk, mert az emberiség végének a kezdete már közelebb van, mint gondolnánk. A híres látnok jóslata szerint ugyanis 2025-ben egy mindent megváltoztató eseménnyel kezdődik a visszaszámlálás. Vigasztaló, hogy a totális világvége 5079-ben ér véget. 

Baba Vanga jóslata szerint a véghez közeledve egy „elképzelhetetlen méretű” kozmikus történés következik be. Ami aggasztóbb ennél, hogy azt is megjövendölte, hogy 

2025-ben egy nagy konfliktus lesz Európában, ami a kontinens lakosságának „nagymértékű csökkenéséhez” vezet.

A látnok szerint Ezután az emberek 2028-ban a Vénusz bolygóra repülnek, 2033-ban pedig a sarki jégsapkák elolvadnak, ami a tengerszint hatalmas emelkedéséhez vezet.  

Ha kíváncsi arra, hogy a balkáni médium szerint mikor hódítja meg az emberiség a Marsot, mikor pusztul el zöld bolygónk, valamint milyen drámai változásokkal kell számolnia az emberiségnek, akkor kattinson ide!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!