Budapest

2024.06.06. 12:05

Karácsony újabb hazugságáról rántotta le a leplet Szentkirályi Alexandra (videó)

Ha a Gyurcsány-bandán múlik, akkor Magyarország egy forint uniós forráshoz sem jutott volna hozzá – mondta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

MW

Dobrev Klára, a DK, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti listavezetője (b) és Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke Karácsony Gergely főpolgármester Jövőt adunk Budapestnek! című választási programismertetőjén a Trafó Kortárs Művészetek Házában 2024. május 25-én

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

– Karácsony a kampányban a csillagokat is lehazudja az égről, legújabban százmilliárdokat ígér – mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán csütörtökön közzétett videóban.

Csak azt felejti el, hogy a kebelbarátai, élükön Dobrev Klárával, 13 alkalommal szavaztak Magyarország ellen az Európai Parlamentben. Ha a Gyurcsány-bandán múlik, hazánk egy forint uniós forráshoz sem jutott volna hozzá

– jelentette ki Szentkirályi, majd hozzátette, Karácsony most mégis uniós forrásokat ígérget a választóinak.

Szentkirályi Alexandra: állítsuk le Karácsonyékat!

„Gyurcsány Ferenc személyesen erősítette meg:  ők kormányozzák Budapestet és szerintük az lenne gond, ha ez nem így lenne” – olvasható a kormánypártok főpolgármester-jelöltjének bejegyzésében.

„Elég volt! A főpolgármesternek nem a Gyurcsány-család megélhetéséért kellene dolgoznia, hanem a budapestiekért. Váltsuk le Karácsonyékat!” – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában