Sztárvilág

2009.08.22. 17:00

Jennifer Lopez nem csak a fenekével hódít

Színésznő, énekesnő, családanya, üzletasszony és stílusikon. Nők millióit mentette meg az éhhaláltól azzal, hogy divatba hozta a nőis formát, amiért persze ő is keményen megdolgozott. Kitartása példaértékű, ahogy kifogástalan ízlése is. Hiszen ha ruhákról van szó, Jennifer Lopez ebben sosem lő mellé.

Nana.hu

Bár lelkes trendkövető mégis fittyet hány a modellek nullás méretére, és telt alakjával hódít a divat világában - is. Pár évvel ezelőtt saját tervezésű ruhakölteményeivel és a hozzá tartozó kiegészítőkkel robbantott, majd betört a parfümpiacra is. Mindeközben sorra jelentek meg lemezei, filmjei, világturnékra járt és magánéletét is folyamatos mozgásban tartotta. Honnan indult és miből meríti az erőt a regényesen sokszínű díva? Nézzük:

Egy stílus kezdete

Jennifer Lopez már ötéves korában tudta, hogy egy napon világhírű táncos-énekesnő válik majd belőle, annak ellenére, hogy szülei szigorú katolikus neveléssel próbálták visszatartani a színpad csillogó világától. Nem mondott le céljairól, és egyedül vágott neki a nagyvilágnak.
18 évesen elköltözött otthonról, táncosnőnek állt.
Hamarosan felfigyeltek az egzotikus vonású, jó alakú, érzéki hangú Lopezre, aki néhány éven belül olyan filmsztárok mellett játszhatott, mint Wesley Snipes, Woody Harrelson, Jack Nicholson, Sean Penn vagy Jim Caviezel.

Üzletből szerelem

Mindeközben énekesi karrierjébe is sok energiát fektetett, a Sony kiadó atyja, Tommy Motolla felfedezettjeként szinte üstökösként hasított a popzene világába. Háttérbe szorítva olyan énekesnőket, mint Mariah Carey vagy Céline Dion. Puff Daddy produceri és nem mellesleg magánéleti támogatásával pedig egyenesen a legnagyobb énekes-filmes csillagok közé emelkedett.

Fenekekkel táncoló

Sikereit mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a latin-amerikai színésznők (Salma Hayek, Penélope Cruz) majd minden nyilatkozatukban Jent, a bronxi születésű „ál-latin”-t szapulták, aki még spanyolul sem beszél. Ártani mégsem tudtak neki... Bebizonyította azt is, hogy Amerikában nem csak az anorexiás szőke lányokból lehet valaki, sőt, kerek idomaival, méretes hátsójával, mélyen dekoltált ruháival, hatalmas karimájú kalapjaival és magas sarkú csizmáival divatot teremtett.

A hiúságáról közismert énekesnő tisztában van adottságaival, és azzal is, hogy mi az, ami jól áll neki, amit bármikor bátran felvehet. Bár mára már a - divaton kívül - a család melegét tartja a legfontosabbnak, és azt, hogy biztonságban és szeretetben nevelje fel ikreit, azért lassabb tempóban igaz, de karrierjére is koncentrál.

Ajánljuk még:

Milliókat érő testrészek >>>

A bennünk élő Jennifer Lopez >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!