Bulvár-celeb

2024.06.23. 16:26

Alig kezdődött el, máris megvan a nyár slágere

A ságert DR BRS fedezte fel újra, aki Veréb Tomival álmodta meg azt a feldolgozást, ami garantáltan minden idei nyári buliban felcsendül majd.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: pod.shutterstock

Ki ne ismerné a Nika se perimeno-t, Delhusa Gjon híres slágerét? A dalt ezúttal a dj-producer, DR BRS fedezte fel újra, aki olyan feldolgozásokat tudhat maga mögött, mint a Hol van az a lány, vagy az Évszakok. DR BRS Veréb Tomival álmodta meg a feldolgozást, majd repülőre szálltak, hogy Cipruson, egy igazán autentikus helyszínen forgassanak klipet. A páros bízik benne, hogy a Hozzám tartozol (Nika se perimeno) a nyár egyik legfelkapottabb feldolgozása lesz hazánkban, melyre minden esély megvan, hiszen a TikTok-felhasználók körében már a megjelenés előtt is óriási népszerűségnek örvend az újdonság.

A Nika se perimeno mindig is a kedvenc, retro dalaim közé tartozott. Szeretem a felvétel szövegét, számomra egy valódi szerelmi sztorit mesél el, mely velem is megtörtént egyszer Olaszországban. 

Egy kéthetes családi nyaralás közben elrabolta a szívem egy olasz lány, akivel csak közepesen értettük meg egymást, hiszen csak angolul tudtunk kommunikálni. De ez nem jelentett akadályt. – meséli a sokoldalú énekes, Veréb Tomi a langolo.hu portálnak. 

DR BRS Zalatnay Cinivel közös Várlak még című újragondolása korábban óriási siker volt, érdekes egybecsengés, hogy a Nika, se perimeno görögül annyit tesz: Nika, várlak téged.

A türelem kulcsfontosságú. Vártam Tomira, mert nem volt benne biztos, hogy neki való ez a dal. 

Ez nem az első eset, hiszen annak idején a Király Viktorral közös „Tűzvarázsló” feldolgozásnál is így történt, de végül sikerült meggyőznöm Viktort arról, hogy tuti sláger lesz a kollabunk. A várakozás pedig kicsit olyan, mint a vonzás törvénye. Ha elég türelmes vagy, bevonzod a pozitív dolgokat.

– tette hozzá DR BRS.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!