Felkészülés

2024.06.29. 16:45

Váratlan játékos bukkant fel az edzőtáborba induláskor a Paksi FC-nél

Habár arról szóltak a hírek, hogy Könyves Norbert távozik a Paksi FC-től, a házi gólkirály ott volt a csapat edzőtáborba utazó keretében.

Teol.hu

Haraszti Zsolt ügyvezető a klub szerdai sajtótájékoztatón még arról beszélt, Könyves Norbert nem hosszabbítja meg június 30-án lejáró szerződését és elhagyja a Paksot, a tizenegy találatával az előző bajnoki idényben házi gólkirály támadó mégis elutazott a csapattal szombaton az edzőtáborba.

Könyves Norberttel (jobbra) kelt útnak a Paks az edzőtáborba
Könyves Norberttel (jobbra) kelt útnak a Paks az edzőtáborba
Forrás: paksifc.hu

„Keretünkben több játékosunknál is felmerült, hogy az Európa-liga-mérkőzéseinkre nem épül fel, ezért próbáltunk azonnali megoldást találni. Felvettük a kapcsolatot Norbival, és megállapodtunk, ha az átigazolási időszak végéig számára megfelelő ajánlatot kap, természetesen távozhat majd” – nyilatkozta a klub honlapján Haraszti Zsolt.

A vajdasági születésű 35 esztendős támadó tehát ott volt az utazó keretben, ahogy több fiatal is, akiknek egy része kölcsönből tért vissza Paksra. Azonban nem kelt útra a szlovéniai Catezbe a többiekkel a betegséggel bajlódó Hahn János és Papp Kristóf, ahogy a magyar válogatottal az Európa-bajnokságon szereplő, így a szabadságát most töltő Szappanos Péter sem.

Az edzőtábor során három felkészülési mérkőzést játszik Bognár György együttese: az elsőt vasárnap a bolgár Hebar FC ellen, jövő héten csütörtökön a cseh Bohemians Prahával, két nappal később pedig az osztrák Austria Wiennel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!