bajnokok ligája

2020.08.17. 11:10

Az edző munkáját dicsérte Gulácsi

Julian Nagelsmann vezetőedző elhivatottságát és felkészültségét dicsérte Gulácsi Péter, a Bajnokok Ligája elődöntős RB Leipzig labdarúgócsapatának kapusa.

In this handout image released by UEFA, Julian Nagelsmann, Head Coach of RB Leipzig (L) and Peter Gulacsi of RB Leipzig (R) speak to the media during a press conference at the Jose Alvalade stadium in Lisbon on August 12, 2020 on the eve of the UEFA Champions League quarter-final football match between Leipzig and Atletico Madrid. (Photo by Handout / UEFA / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / UEFA" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP / UEFA

Fotó: AFP

A magyar válogatott hálóőr a Kickernek adott interjúban úgy fogalmazott, az Atlético Madrid elleni győztes BL-negyeddöntő mindent elmond Nagelsmannról. A 33 éves német szakember a legfiatalabb tréner, aki a BL-ben a négy közé jutott csapatával.

„Tökéletes tervvel rendelkeztünk a meccsre, az egész együttest a legalaposabban felkészítette és az oldalvonalról egész idő alatt ellenőrizte, mit történik”

- nyilatkozott a 31 éves Gulácsi.

Hozzátette, Nagelsmann-nak különleges érzéke és szeme van a futballhoz:

„A karaktere pontosan illeszkedik a csapathoz és a klubhoz. Az elhivatottsága nagyon fontos a mi fiatal együttesünk számára.”

Gulácsi szerint keddi elődöntős ellenfelükkel, a francia Paris Saint-Germainnel szemben nagyon óvatosnak kell lenniük.

„Ha náluk van a labda, akkor a PSG egyike Európa legjobb csapatainak” – vélekedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában