Vármegye III-as foci

2 órája

Tizenkilencre nem szeretne lapot húzni az Őcsény

A szedresiek ellen törheti meg az átkot a Őcsény a Tolna Vármegyei III. osztály Kelet csoportjában. Nyugaton a címvédő Tamási II a Magyarkeszi ellen kezdhet új sorozatot. 

Berg Sándor

Az őcsényiek a legutóbbi tizennyolc hazai mérkőzésükön mindössze két pontot szereztek, de ha nem vesszük figyelembe a Gyönk elleni bajnokit, aminek három pontját a zöld asztalnál kapták meg Lizák Zsolték (a vendégek nem tudtak kiállni, így a TMLSZ 3–0-val az Őcsényt hozta ki győztesnek), ez a szám már tizenkilencnél tart. 

A kék mezes Őcsény a szedresieket fogadja szombaton
A kék mezes Őcsény a szedresieket fogadja szombaton
Fotó: Molnár Gyula

Erre a 19-re nem szeretnének lapot húzni, de egyáltalán nem lesz könnyű dolguk az ellen a Szedres ellen, amely első három meccsén gólt sem kapott, cserébe hét pontot már összeszedett. A sereghajtó decsiek a listavezető Németkért fogadják, a Gyönk a pont nélkül álló Györkönyhöz látogat, a megye kettes címvédő Tolna otthon szerezné meg első győzelmét. 

Vármegyei III. osztály, Kelet, 4. forduló
Szeptember 21., szombat: Dunaszentgyörgyi SE–Madocsa SE, Györköny SE–Gyönki SE, Őcsény SK–Szedresi SE 16 óra
Szeptember 22., vasárnap: Decs LSE–Németkéri SE, Gyapa Derbi SE–Nagydorog KSE (Dunakömlőd), Tolna VFC-Bogyiszló–Kajdacsi SE 16 óra

Nyugaton megszakadt tizennégy bajnokiból álló veretlenségi sorozata a Tamási II-nek, de hazai pályán nyolc meccsen így sem talált legyőzőre (7 győzelem, 1 döntetlen, 64–4-es gólarány). Most azt a Magyarkeszit fogadja a címvédő, amely utolsó csapatként tudott három ponttal távozni Tamásiból még tavaly októberben. Pálfán is rangadót játszanak, ahol a bronzérmes a két győzelemmel rajtoló Majos II-t látja vendégül. A Tolnanémedi nyeretlenek találkozójára utazik Döbröközre, a Zomba a meccs nélkül álló Nakot fogadja.

Vármegyei III. osztály, Nyugat, 4. forduló
Szeptember 21., szombat: KSE Zomba–Nak SE, Kaposszekcső-Csikóstőttős KSE–Iregszemcsei SE 16 óra
Szeptember 22., vasárnap: Tamási 2009 FC II–Magyarkreszi KSE 10, Pálfai SE–Majosi SE II, Döbröközi KSE–Tolnanémedi KSC 16 óra

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!