Celebfigyelő

2023.07.04. 10:49

Köllő Babett fogszabályzót kapott

Fotósorozatban örökítették meg Köllő Babettet egy fogorvosi rendelőben. A bonyhádi származású színésznő, a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsor zsűritagja közösségi oldalán újságolta el, hogy fogszabályzót kapott.

Brunner Mónika

Köllő Babett a fogorvosi rendelőben – még szebb lesz a mosolya

Forrás: Facebook

"Fogszabályzós csaj lettem! Lassan két hete, hogy barátkozunk. Évek óta terveztem, de csak most ismerkedtem meg a számomra legjobb módszerrel!" – ismertette Köllő Babett a közösségi oldalán. Később részletezte, hogy svájci minőséget hord a fogain. 

Az általa említett fogszabályozóról az interneten a következő adatokat találni: a fogszabályozó láthatatlan, vagy alig látható. Diszkrét, kényelmes, könnyen eltávolítható, és úgy működik, hogy a mindennapi életet ne zavarja.

Köllő Babett színésznő többek közt úgy fogalmazott, hogy a fogszabályzója tökéletesen illeszkedik az életébe, legyen szó forgatásról, megbeszélésről, vagy baráti összejövetelről. Mindig a szájában lehet, ugyanis szinte észrevehetetlen, de bármikor ki is veheti egy pár órára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!