Celebfigyelő

2023.08.31. 16:42

Köllő Babett őszintén vallott a házasságáról és a mélypontokról

Újabb év telt el, a műsorvezető magánélete pedig ugyanolyan kiegyensúlyozott, mint eddig. Köllő Babett férje, András nem szereti a nyilvánosságot, de a Sztárban Sztár leszek! mestere a hot! magazinnak elárult pár részletet arról, hogyan zajlik az életük a színfalak mögött.

Brunner Mónika

Köllő Babett boldog feleség és családanya

Forrás: hot! magazin

A Borsonline is szemezgetett az írásból. Nos, Babett úgy véli, hogy túl vannak már a vitás éveken a férjével, ugyanakkor meglátása szerint hullámvölgyek nélkül nem életszerű egy házasság.

– Nincs tökéletes kapcsolat, az baromi unalmas lenne! A mélypontok után pedig nagyon tudunk örülni a csendes, nyugodt időszaknak. Nálunk már nincs sok feszültség, ezek a meccselések már lezajlottak. Nem akarok okoskodni, de az biztos, hogy sokat kell beszélgetni egymással – mondta többek közt Köllő Babett színésznő. 

Az első évben rengeteget veszekedett a férjével. A gyerekük születése után volt egy mélyebb pontja, nehezen talált vissza önmagához.

– Később, amikor belevágtam a tévézésbe, az Andrást viselte meg: utálta a gondolatát is annak, hogy egy országot beengedünk az életünkbe. Akkor is engem féltett, majd szépen lecsengett az is. Azóta nagyon büszke rám. Az első hét-nyolc évben én szolgáltam ki őt; ma már a férjem a legnagyobb hátországom– mondta Köllő Babett. További részletek a hot! magazinban és a Borsonline-on.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!